ОНЛАЙН МАГАЗИНИ

ИДЕИ И УСМИВКИ

Списък с разнообразни онлайн магазини 

Изберете от къде ще пазарувате и вижте промоциите и кодовете за допълнителни отстъпки. Когато разглеждате сайтовете обръщайте внимание за още купони за отстъпка и за условията за безплатна доставка. В някои от сайтовете има възможност за избор за склада, от който да бъдат изпратени продуктите - китайски или европейски. Разбира се, във втория случай времето за доставка е много по-кратко.

Ето и селектирани оферти - отстъпки, купони и промоции:

Приятно пазаруване :)

   


   
   
   
   
   

            

    


   
   Joybuy - телефони и аксесоари, електроника, компютри, продукти за коса, дамско и мъжко облекло, спорт и пътуване, дом и градина, здраве и красота, обувки и чанти, бижута и часовници, битова техника, книги.
   


     
Lightake - пъзели и играчки, играчки и хоби, спорт на открито,  електроника, здраве и красота, осветление, дом и градина, подаръци и парти артикули.


   
    


OASAP – мода за ежедневието, дамско облекло, чанти, обувки, аксесоари, бижута, козметични продукти и др.
   
Gameseek - видеоигри, играчки, електроника, облекло, книги, детски стоки, дом и градина, хоби, здраве и красота, музика.


        
Dresslily - дамска мода, за дома, часовници, обувки, аксесоари за коса, бижута, аксесоари.


     
Porzellantreff - немски онлайн магазин за порцелан, стъкло, керамични съдове и прибори за хранене на водещи европейски марки като Villeroy& Boch, Rosenthal, Rosenthal Versace, Wedgwood, Le Creuset и други.


   
Chiquedoll -  шик и модни тенденции, облекло, обувки и аксесоари.


   
   
   
   
   
   
   
      


Коментари