КРАСИВИ КОЛЕДНИ ДЕСЕРТИ


Казват, че 90% от доброто изкарване на празника се крие в подготовката за него - вълненията, списъците, желанието да се направи нещо различно от предната година и много красиво.

Хубаво е, когато на празника има много сладки. За децата това е част от изживяванията, които превръщат празника в очакван и любим. Правенето, подреждането и после изяждането  - това ги прави щастливи. Но нека да не се лъжем. И възрастните обръщат голямо внимание на захаросаните удоволствия. Няма как да е по друг начин, та нали празничните сладкиши и десерти са част от цялостната атмосфера.

Но винаги преди празниците се нуждаем от доза творчески заряд, за да започнем подготовката от рано. Понякога само снимка може да ни вдъхнови и в главата ни да нахлуят идеи. Така е, затова нека разгледаме малко красиви Коледни и Новогодишни десерти.

Ще започнем с тези Коледни топки, които всъщност са за ядене. Направени са от кекс. Да се облекат във сладкарски фондан е добър вариант, но има и още много начини да направите топки за елха, които са вкусни. Как да ги направите – вижте ТУК.
Тази торта всъщност е лесна за изпълнение, а резултатът е… ами ще кажем само Празничен.

Къщичка от медено Коледно тесто, може да стане прекрасен подарък за колега или приятел.
Мъфините също могат да бъдат освен вкусни, но и интересни. Само трябва да имате търпение.

Напомняме, че ТУК може да намерите още една интереснарецепта  - за Мъфини с купол.

Желаем ви вдъхновение :)porzellantreff.de INT porzellantreff.de INT

Коментари